Uitvoerend leiderschapsteam

Shred-it is een informatiebeveiligingsoplossing van Stericycle, Inc., waar ons Executive Leadership-team zich toelegt op het opbouwen van een bedrijf dat mensen en merken beschermt, gezondheid en welzijn bevordert en het milieu beschermt.

Elk lid van het uitvoerend leiderschapsteam kan bogen op ruime ervaring, zowel binnen als buiten Stericycle. Ook beschikt elk lid over een sterke staat van dienst in resultaatgericht leiderschap. Samen zetten zij zich in om van Stericycle de meest vertrouwde partner te maken op het gebied van gereguleerd afvalbeheer en naleving, veilige informatievernietiging en oplossingen voor patiëntbetrokkenheid.

Cindy J. Miller

President en Chief Executive Officer
 

Cindy J. Miller werd op 2 mei 2019 President en Chief Executive Officer, nadat ze sinds oktober 2018 President en Chief Operating Officer was.

Voordat ze bij Stericycle in dienst kwam, fungeerde mw. Miller als President, Global Freight Forwarding bij United Parcel Service (UPS). Mw. Miller werkte 30 jaar lang voor UPS, waar ze begon als chauffeur. Vervolgens groeide ze door tot districtmanager voor operationele regio's in de Verenigde Staten. Daarna werd ze algemeen directeur voor regio’s in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, voordat ze tot president van de Europese regio werd benoemd.

Mw. Miller behaalde een bachelordiploma aan Pennsylvania State University. Ze voltooide het Senior Executive Leadership Program aan de London Business School. In juni 2021 werd mw. Miller opgenomen op de inaugurele Forbes 50 Over 50-lijst, die ondernemers, leiders, wetenschappers en makers erkent die na de leeftijd van 50 jaar hun grootste prestaties realiseren en hun grootste impact maken terwijl ze de gangbare normen omtrent leeftijd en gender doorbreken.

Janet H. Zelenka

Executive Vice President, Chief Financial Officer en Chief Information Officer

Janet H. Zelenka werd op 1 juni 2019 benoemd tot Executive Vice President en Chief Financial Officer. Ze nam op 28 juni 2020 de aanvullende taken en verantwoordelijkheden van Chief Information Officer op zich.

Voordat ze bij Stericycle aan de slag ging, werkte mw. Zelenka 15 jaar lang bij Essendant Inc., meest recentelijk als Chief Financial Officer, tot de overname van het bedrijf door Sycamore Partners. Bij Essendant vervulde ze ook de rollen van Chief Information Officer en Senior Vice President of Business Integration tijdens een transformatieperiode voor het bedrijf en bekleedde ze leidinggevende functies op het gebied van financiën, analyse, auditing en prijsstelling. Voordat ze bij Essendant terechtkwam, werkte ze 16 jaar lang bij SBC/Ameritech (AT&T) in diverse IT-, financiële en operationele functies.

Mw. Zelenka behaalde een bachelordiploma aan Rockford University en een Master of Business Administration aan Northern Illinois University. In mei 2021 was mw. Zelenka finalist in de Chicago CIO of the Year® ORBIE® Awards 2021.

S. Cory White

Executive Vice President en Chief Commercial Officer

S. Cory White werd in oktober 2019 benoemd tot Executive Vice President en Chief Commercial Officer. Hij trad in april 2019 in dienst bij Stericycle als Executive Vice President of Communication and Related Services (C&RS). In zijn huidige functie behoudt hij zijn C&RS-verantwoordelijkheden.

Dhr. White fungeerde eerder bijna drie jaar lang als Global Chief Commercial Officer voor Startek, Inc. en zes jaar als Vice President, Healthcare and Government Vertical Leader bij Convergys, Inc.. Daarvoor werkte hij elf jaar lang bij ACS Healthcare, een bedrijf van Xerox, in verschillende verkoop- en operationele functies, waaronder als Senior Vice President van ACS Healthcare Payment Integrity Solutions.

Dhr. White behaalde een bachelordiploma aan de University of Kentucky.

Joseph A. Reuter

Executive Vice President en Chief People Officer
 

Joseph A. Reuter trad in januari 2019 in dienst bij Stericycle als Executive Vice President en Chief People Officer.

Voordat hij bij Stericycle aan de slag ging, fungeerde dhr. Reuter als President, International Human Resources voor United Parcel Services (UPS). Tijdens zijn loopbaan bij UPS bekleedde dhr. Reuter diverse functies. Zo was hij drie jaar lang Vice President Human Resources van de Europese regio en één jaar Vice President Human Resources voor de Global Freight Forwarding-bedrijfstak. Hij begon zijn carrière als pakketdienstverlener en supervisor voordat hij overstapte op personeelszaken en het operationele district van UPS in de VS ondersteunde met steeds meer verantwoordelijkheden.


Dhr. Reuter behaalde een bachelordiploma aan de University of South Dakota.Dominic Culotta

Executive Vice President en Chief Transformation Officer

Dominic Culotta trad in april 2019 in dienst bij Stericycle als Executive Vice President en Chief Engineer. Hij werd met ingang van 1 januari 2021 benoemd tot Chief Transformation Officer.

Voordat hij bij Stericycle aan de slag ging, werkte dhr. Culotta 35 jaar lang bij United Parcel Services (UPS), waarvan de laatste zes jaar als Vice President of Engineering voor Global Freight Forwarding en acht jaar als Vice President of Engineering and Operations voor de UPS-regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Zijn vroege carrière omvatte diverse operationele en technische opdrachten, waarbij hij zich opwerkte tot meerdere functies als manager binnen de technische divisie en tot regionale vicepresident van bedrijfsvoering en engineering.

Dhr. Culotta behaalde een bachelordiploma aan Loyola College in Baltimore.
 

 

Michael S. Weisman

Executive Vice President en Chief Ethics and Compliance Officer

Michael S. Weisman trad in april 2018 in dienst bij Stericycle als Executive Vice President en Chief Ethics and Compliance Officer.

De heer Weisman was eerder Chief Ethics and Compliance Officer voor The Kraft Heinz Company, een beursgenoteerd bedrijf in verpakte voedingsmiddelen, waar hij in juli 2015 via Kraft Foods terechtkwam. Voorafgaand aan de fusie met Heinz Foods fungeerde hij vanaf juli 2014 als Chief Counsel, Compliance voor Kraft Foods, vanaf februari 2013 als Vice President, Ethics and Compliance voor U.S. Foods en vanaf 2010 als Associate General Counsel, Compliance, bij Career Education Corporation. Dhr. Weisman was ook meer dan 10 jaar lang partner bij het advocatenkantoor Katten Muchin Rosenman, LLP. Hij was daar lid van de praktijkgroep White-Collar Defense, Internal Investigations and Compliance.

De heer Weisman behaalde een bachelordiploma aan de University of Illinois en een Juris Doctor-graad aan Chicago-Kent College of Law.

Richard M. Moore

Executive Vice President of North American Operations

Richard M. Moore trad in januari 2019 in dienst bij Stericycle als Executive Vice President of North American Operations.

Voordat hij bij Stericycle aan de slag ging, werkte dhr. Moore 30 jaar lang bij United Parcel Services (UPS), meest recentelijk als president van het Illinois District van UPS sinds 2016. Hij bekleedde verschillende functies, waaronder drie jaar Vice President of European Operations, vijf jaar President van het Northeast District en drie jaar District Manager voor Utah, Idaho en Zuid-Nevada. Hij vervulde ook diverse rollen op het gebied van bedrijfsvoering en transport.

Dhr. Moore behaalde een bachelordiploma aan Manhattan College en een Master of Business Administration aan National Louis University.
 

Daniel V. Ginnetti

Executive Vice President, International
 

Daniel V. Ginnetti werd in juni 2018 Executive Vice President, International, na meer dan vier jaar de functie van Chief Financial Officer van Stericycle te hebben bekleed. Dhr. Ginnetti trad in 2003 in dienst bij Stericycle als Area Vice President of Finance. In 2004 werd hij gepromoveerd tot Area Vice President voor het westelijke territorium van Stericycle en later voor bedrijfsonderdelen in het Midwesten. Daarna werd hij gepromoveerd tot Senior Vice President of Operations voor de Verenigde Staten en Canada. In 2013 keerde hij terug naar financieel management als Vice President of Corporate Finance en vervolgens werd hij in augustus 2014 benoemd tot CFO.

Voordat hij bij Stericycle aan de slag ging, bekleedde dhr. Ginnetti diverse financiële en boekhoudkundige functies bij The Ralph M. Parsons Company, een wereldwijd ingenieursbureau, en Ryan Herco Products Corp., een nationale distributeur van industriële kunststoffen.

De heer Ginnetti behaalde een bachelordiploma aan de University of California, Santa Barbara.

Kurt M. Rogers

Executive Vice President en General Counsel
 

Kurt M. Rogers trad in juli 2017 in dienst bij Stericycle als Executive Vice President en General Counsel.

De heer Rogers fungeerde eerder meer dan zeven jaar lang als Chief Legal Officer en Secretary van Vonage Holdings Corp., een beursgenoteerd softwaretechnologie- en communicatiebedrijf. Daarvoor was dhr. Rogers partner bij de internationale advocatenkantoren Bingham McCutchen LLP (nu Morgan, Lewis & Bockius LLP) en Latham & Watkins LLP. Als vennoot begon hij bij Rogers & Wells LLP (nu Clifford Chance LLP), waar hij cliënten vertegenwoordigde op het gebied van procesvoering, intellectueel eigendom en andere zaken.

Dhr. Rogers behaalde een bachelordiploma aan Cornell University en een Juris Doctor-graad aan Cornell Law School.