Veelgestelde vragen

Om een account aan te maken bij Shred-it, vult u gewoon het formulier in op onze contactpagina of belt u 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beschermen.

Shred-it biedt een verscheidenheid aan documentvernietigingsservices van wereldklasse die organisaties beschermen tegen de risico's van een inbreuk op informatie. Enkele van onze meest populaire diensten zijn:

Neem voor andere vragen over onze diensten contact op om te zien hoe we uw bedrijf kunnen beschermen.

Neem voor factureringsproblemen contact op met een lid van het Shred-it-team. Een gewaardeerd lid van ons team staat voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen met uw vraag.


Af en toe vanwege factoren buiten onze controle kan een bezoek worden geannuleerd. Als dit gebeurt, zullen we ons best doen om u op de hoogte te stellen zodra we op de hoogte zijn van een probleem en zo snel mogelijk opnieuw te plannen. Neem contact met ons op voor eventuele problemen met betrekking tot een geplande service.

Nadat het papier veilig is versnipperd, wordt het veilig gerecycled. Dit proces vereist dat versnipperd papier wordt verwerkt en verpakt en vervolgens voor marktdoeleinden in twee kwaliteiten wordt ingedeeld : gesorteerd kantoorafval of gekleurde zware letters. Gesorteerd kantoorafval wordt naar een weefselfabriek gestuurd die huishoudelijke en zakelijke producten produceert. Gekleurde zware letters worden verzonden naar papierfabrieken die pulp produceren en gerecycled hoogwaardig papier produceren.

Gratis versnipperen is een misvatting. Sommige providers kunnen u de kostenbesparingen bieden, maar ze doen dit ten koste van uw veiligheid, door te bezuinigen en uw vertrouwelijke informatie bloot te leggen.  Bij Shred-it bieden we een veilige chain of custody met onze diensten, van begin tot eind. Zodat je weet dat je altijd beschermd bent.

 

Onze state-of-the-art shedders maken gebruik van cross-cut shreddertechnologie, die uw vertrouwelijke materialen vernietigt tot confettigrote stukken, zodat ze nooit kunnen worden gereconstrueerd. Tijdens het versnipperingsproces op locatie is een vertegenwoordiger van uw bedrijf van harte welkom om naar onze speciaal ontworpen shreddertruck te komen om getuige te zijn van het proces voor extra gemoedsrust.

Aan het einde van elke versnipperingsservice bieden we onze klanten een certificaat van vernietiging om de exacte datum van service te bevestigen, waardoor de veilige verwijdering van alle vertrouwelijke materialen wordt gegarandeerd.

Demagnetiseren, degausseren of slaan op uw oude harde schijf met een hamer zal u niet beschermen tegen mogelijke diefstal van uw gegevens. Shred-it biedt twee soorten vernietiging van harde schijven, waardoor informatie onherstelbaar wordt. Een methode is onze harde schijfpons die de harde schijf vernietigt door een gat dwars door de platen te ponsen en onze andere methode is het knippen van de harde schijf die de harde schijf in kleinere stukken snijdt die niet opnieuw kunnen worden gemonteerd.

Shred-it zet zich in voor de bescherming van het milieu. Al het papier dat we versnipperen wordt gerecycled. Alleen al in 2020 recycleerde Shred-it 1,1 miljard pond papier.

Wanneer het versnipperen van documenten in eigen beheer gebeurt, zijn er verschillende verborgen kosten aan verbonden. Ten eerste moeten werknemers waardevolle werkuren reserveren om papier te scheiden, paperclips en nietjes te verwijderen en het versnipperen daadwerkelijk uit te voeren. Ten tweede maakt het gebruik van office strip-cut shredders het gemakkelijk om vertrouwelijke documenten weer in elkaar te zetten, waardoor het bedrijf wordt blootgesteld aan een datalek dat uiteindelijk duizenden euro kan kosten. Shred-it voert dezelfde taak binnen enkele minuten uit, met zijn eigen cross-cut shreddding-technologie om ervoor te zorgen dat gegevens niet opnieuw kunnen worden samengesteld.

Opslagkosten zijn een extra kostenpost voor het bedrijf en gezien het feit dat alle documenten uiteindelijk hun nuttige doel overleven, waarom zou u dan blijven betalen voor iets dat u niet langer nodig hebt?

Het te lang bewaren van documenten kan uw bedrijf zelfs het risico van niet-naleving opleveren. Het is een goede gewoonte om een bewaarschema op te stellen voor de tijdsduur dat records moeten worden opgeslagen, rekening houdend met wettelijke privacyvereisten en het nut van de records voor het bedrijf. Zodra deze bewaartermijn is verstreken, moet u uw documenten vernietigen met behulp van een vertrouwde partner zoals Shred-it.


Shred-it heeft opties om alle taken, groot of klein, te bedienen. Onze klanten variëren van kleine bedrijven tot grote organisaties.

Veel van onze locaties bieden drop-off services, zodat u een kleine hoeveelheid documenten kunt meenemen en ze veilig kunt vernietigen. Daarnaast omvatten de bedrijfsoplossingen van Shred-it diensten die zijn ontworpen voor grote organisaties, zoals geconsolideerde facturering, een toegewijd klantenserviceteam en gedetailleerde rapportage
 

We kunnen zowat alles versnipperen, maar we versnipperen vooral papier. En in plaats van conventionele strip-cut shredders te gebruiken, gebruiken we cross-cut shreddertechnologie die het papier kan reduceren tot fijne, confetti-achtige stukjes.

Onze unieke technologie kan zelfs andere materialen zoals stof, plastic, elektronica en metalen vernietigen. Ja, dat betekent cd's, USB-drives, videobanden, dvd's en zelfs casinochips.

Recyclingbedrijven zijn niet ontworpen om uw vertrouwelijke afval te beveiligen of te voldoen aan de privacywetgeving. In plaats daarvan worden uw documenten off-site met de hand gesorteerd, voornamelijk om de kwaliteit van gerecyclede materialen te garanderen, waardoor uw vertrouwelijke informatie wordt blootgesteld. Bij Shred-it is ons primaire doel het veilig versnipperen van documenten, maar we recyclen ook alle materialen die we versnipperen tot een verscheidenheid aan nuttige papierproducten.

Helemaal niet. Het enige wat u hoeft te doen is de documenten in de afgesloten containers te stoppen die wij leveren en dat is alles.  U hoeft zich geen zorgen te maken over het verwijderen van iets anders, zelfs geen paperclips, nietjes of bindclips.  Onze shredders kunnen dat aan.

Nadat ze de documenten in de vergrendelde containers van Shred-it hebben geplaatst, komen ze in onze Secure Chain of Custody. Van het ophalen op uw locatie, door een van onze gecertificeerde informatiebeveiligingsprofessionals, tot het vernietigen van uw documenten in een van onze beveiligde faciliteiten, wij beschermen uw informatie bij elke stap van de weg.

Als uw container te snel vol raakt, bel ons dan.  We plannen graag een extra pick-up in. Als het vaak begint te gebeuren,  hebt u de mogelijkheid om extra containers toe te voegen of de frequentie van uw service te verhogen.

Shred-it-medewerkers krijgen veel voortdurende training, ontworpen om hen op de hoogte te houden van alles over informatiebeveiliging, inclusief nieuwe privacywetgeving en best practices op het gebied van compliance. Hands-on training wordt aangeboden in de klas, online en in het veld, wat betekent dat u een deskundige expert krijgt die uw bedrijf begrijpt en u beschermt.

Een beveiligingsrisicobeoordeling helpt bij het bepalen van het niveau van informatiebeveiliging in uw bedrijf door beveiligingsrisico's te identificeren en tips te geven over hoe u een veilig en beveiligd programma voor het vernietigen van documenten kunt opzetten.

Wanneer u Shred-it belt, zal een gecertificeerde informatiebeveiligingsprofessional u vergezellen op een wandeling door uw werkplek om de stroom van vertrouwelijke informatie te observeren, de huidige praktijken en potentiële risicogebieden te identificeren. Wanneer ze klaar zijn, zullen ze met u om de tafel gaan zitten en de risico's - en oplossingen - bekijken.

Nadat het papier stevig is versnipperd, worden de stukken ter grootte van confetti gebundeld en gerecycled tot papierproducten.

Shred-it is een milieubewust bedrijf dat recycling zeer serieus neemt. Elk jaar voorzien we onze klanten van een certificaat van milieuprestaties, dat het aantal bomen laat zien dat ze hebben bespaard door de diensten van Shred-it te gebruiken. Het is gewoon een deel van wat we doen.  

De AVG staat voor De Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit is europa's nieuwe wet op het gebied van gegevensprivacy en -beveiliging, die op 25 mei 2018 van kracht werd en die veel nieuwe wettelijke vereisten biedt voor de manier waarop organisaties gevoelige gegevens van mensen in de EU verzamelen en opslaan. 

Ongeacht uw branche of de grootte van uw bedrijf, shred-it's volledige suite van veilige documentvernietigingsservices kan uw organisatie helpen om te blijven voldoen aan de AVG. Onze databeveiligingsenquête is een cruciale eerste stap om ervoor te zorgen dat kwetsbare gebieden van uw bedrijf worden geïdentificeerd. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe ons team efficiënte, deskundige aanbevelingen kan doen over hoe u het risico op een datalek kunt verminderen en uw organisatie compliant kunt houden.

Als het verwijderingsproces van uw harde schijf alleen bestaat uit het wissen, opnieuw formatteren, wissen of degaussen van oude harde schijven, zijn u en uw klanten nog steeds kwetsbaar. Als de schijven fysiek intact zijn, kan privé-informatie nog steeds worden opgehaald. Onze vernietigingsservice voor harde schijven zorgt ervoor dat gegevens niet kunnen worden opgehaald, zodat uw bedrijf beschermd blijft.

Ja, u kunt harde schijven recyclen, maar er is geen manier om ervoor te zorgen dat harde schijven die voor recycling worden verzonden, niet toegankelijk zijn voor informatiedieven. Onze diensten voor de vernietiging van harde schijven passen dezelfde beproefde, state-of-the-art chain of custody-protocollen toe voor de vernietiging van harde schijven als voor documentvernietiging, waardoor een veilige, beveiligde vernietiging van uw media wordt gegarandeerd

Zodra uw documenten zijn vernietigd, wordt uw certificaat van vernietiging elektronisch verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Ja, maar er moeten vooraf afspraken worden gemaakt met het servicecentrum voor klant- en servicebeveiliging. Neem contact op met een van ons team op 0800 0114 om een datum en tijd in te plannen om af te geven. COVID-19 overheidsrichtlijnen moeten worden gevolgd.

Blader door onze servicelocaties of voer uw postcode in om uw dichtstbijzijnde lokale vestiging te vinden.

Account en facturering

Als u geen gebruik meer wilt maken van Shred-it, vinden wij het jammer dat u weggaat. Neem contact op met een lid van het Shred-it-team op 0800 0114 of stuur een e-mail naar [e-mailadres] om te zien of er iets is dat we kunnen doen om u van gedachten te doen veranderen. Als u uw lopende contract toch wilt beëindigen, kan een medewerker u adviseren over hoe u dit kunt doen.

Om een account aan te maken bij Shred-it, vult u eenvoudigweg het formulier in op onze pagina contact of belt u naar 0800 0114 om vandaag nog te beginnen om uw bedrijf te beschermen.

Onze medewerkers volgen veel continue bijscholing, die er in het bijzonder opgericht is om hen up-to-date te houden over alles wat te maken heeft met gegevensbeveiliging.  Praktische bijscholing wordt verzorgd in klassikale setting, online, en in het veld om te garanderen dat u de best mogelijke veilige service ontvangt.

Shred-it biedt een breed pakket diensten voor documentvernietiging aan waarmee organisaties beschermd worden tegen het risico van een datalek. Een aantal van onze meest populaire diensten zijn:


Neem contact met ons op voor andere vragen over onze diensten om te kijken hoe wij kunnen beginnen met het beschermen van uw bedrijf.

Voor vragen over facturering kunt u contact opnemen met een lid van het Shred-it team op 0800 0114 of ons een e-mail sturen op planning@STERICYCLE.com. Een gewaardeerd lid van ons team zal u zo snel mogelijk helpen met uw vraag.

Soms kan een bezoek worden geannuleerd door factoren waarover wij geen controle hebben. Als dit gebeurt, doen we ons best om u te informeren zodra wij ons van een probleem bewust worden, en zullen op zo kort mogelijke termijn een nieuwe afspraak maken. Neem contact met ons op voor kwesties met een geplande service.

AVG

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit is de nieuwe Europese wet voor privacy en gegevensbescherming, die op 25 mei 2018 van kracht werd en veel nieuwe wettelijke vereisten bevat voor hoe organisaties de gevoelige gegevens van mensen in de EU mogen verzamelen en opslaan. Voldoet uw bedrijf aan de AVG? Reserveer vandaag nog een gratis Risicoanalyse van uw gegevensbescherming.

Ongeacht uw sector of de omvang van uw bedrijf kan het volledige pakket van diensten voor documentvernietiging van Shred-it uw organisatie helpen om te blijven voldoen aan de AVG. Ons Gegevensbeveiligingsonderzoek is een cruciale eerste stap om ervoor te zorgen dat kwetsbare delen van uw bedrijf worden geïdentificeerd. Neem vandaag nog contact op om te kijken hoe ons team efficiënte, deskundige aanbevelingen kan doen over hoe u het risico van een datalek kunt verminderen en te helpen om ervoor te zorgen dat uw organisatie aan de AVG blijft voldoen.

Een beoordeling van veiligheidsrisico‘s helpt u om het niveau van gegevensbeveiliging in uw bedrijf te bepalen, om beveiligingsrisico‘s te identificeren en om een veilig programma voor papierversnippering in te voeren, dit helpt u om aan de AVG te blijven voldoen.
Een gecertificeerde specialist gegevensbeveiliging begeleidt u bij een rondgang door uw kantoor om de stroom van vertrouwelijke informatie te observeren, en huidige praktijken en mogelijke risicogebieden te bepalen. Wanneer de specialist klaar is, bespreekt deze met u de risico‘s - en oplossingen.
Neem contact met ons op om een van onze medewerkers een gratis gegevensbeveiligingsonderzoek op uw werkplek te laten uitvoeren of doe onze online Risicoanalyse. Dit zal u helpen om te bepalen hoe veilig u omgaat met vertrouwelijke informatie en het papiervernietigingsproces.

De AVG wordt beschouwd als de strengste wet op het gebied van privacy en gegevensbescherming ter wereld, en aan degenen die de standaarden voor privacy en gegevensbescherming niet naleven worden hoge boetes opgelegd, boetes die kunnen oplopen tot tientallen miljoenen ponden. Ontdek hoe u kunt blijven voldoen aan de AVG om uw bedrijf te beschermen tegen torenhoge boetes en reputatieschade.

Voor bedrijven vereist de AVG een volledige omschakeling in hoe organisaties gegevens verwerken en opslaan. Niet voldoen aan de AVG kan leiden tot torenhoge boetes en reputatieschade. Voor meer informatie over de AVG vindt u hier een aantal belangrijke aspecten van de nieuwe wetgeving  en beste praktijken die bijdragen aan de bescherming van uw werkplek.

De reden van de EU om de AVG in te voeren was om de wetgeving inzake gegevensbescherming in alle lidstaten te harmoniseren en meer bescherming en rechten aan burgers te bieden. De AVG is ook bedoeld om de manier te veranderen waarop bedrijven en andere organisaties de gegevens verwerken van personen met wie zij contact hebben.

Milieu en recycling

Ja, je kunt harde schijven recyclen. Maar er is geen manier om te garanderen dat de harde schijven die voor recycling worden verzonden niet door gegevensdieven worden ingezien. Bij onze diensten voor vernietiging van harde schijven passen we dezelfde beproefde, geavanceerde bewakingsketen-protocollen toe als die we toepassen voor vernietiging van documenten. Zo garanderen we een veilige en vertrouwde vernietiging van uw gegevensdragers.

Shred-it is een milieubewust bedrijf dat recycling zeer serieus neemt. We kunnen onze klanten een Certificaat van milieuprestatie geven, waarop het aantal bomen wordt vermeld dat gered is door het gebruik van de diensten van Shred-it. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of iemand uit ons team op 0800 0114. Bekijk ook hoe vertrouwelijke vernietiging hand in hand gaat met recycling in onze gids voor Papier versnipperen en het milieu.

Bij Shred-it recyclen onze diensten voor documentvernietiging op veilige wijze 100% van al het versnipperde papier. Wanneer we u op papier vastgelegde informatie in onze speciale verzegelde consoles verzameld hebben, vervoeren we het papier beveiligd met onze met GPS-getraceerde voertuigen naar een van onze 10 vestigingslocaties in het Verenigd Koninkrijk. Al het versnipperde papier wordt verwerkt en in balen gepersd, en vervolgens voor marktdoeleinden ingedeeld in twee categorieën - gesorteerd kantoorafval (sorted office waste - SOW) en gekleurd zwaar bedrukt (coloured heavy letter - CHL). Versnipperd papier wordt gerecycled in een tissuefabriek waar producten voor huishoudelijk en zakelijk gebruik worden geproduceerd, en CHL-papier wordt verwerkt in papierfabrieken die pulp en gerecycled hoogwaardig papier produceren. Meer informatie vind u in onze gids De ecologische voetafdruk van uw bedrijf verminderen.

Nadat uw documenten zijn vernietigd wordt uw Certificaat van vernietiging naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

Papier versnipperen

Shred-it vraagt u om alle gegevensdragers, met inbegrip van floppy disks, harde schijven en elektrische apparatuur, apart op te slaan in de juiste containers, zodat ze gereed zijn voor het veilige vernietigings- en recyclingsproces. Met onze diensten voor vernietiging van harde schijven en vernietiging van gegevensdragers kunnen alle noodzakelijke gegevens veilig vernietigd worden.

Ja, versnipperd papier kan worden gerecycled. Al het papier dat wij veilig versnipperen wordt verwerkt en in balen gepersd, en vervolgens voor marktdoeleinden ingedeeld in twee categorieën - gesorteerd kantoorafval (sorted office waste - SOW) en gekleurd zwaar bedrukt (coloured heavy letter - CHL). Versnipperd papier wordt gerecycled in een tissuefabriek waar producten voor huishoudelijk en zakelijk gebruik worden geproduceerd, en CHL-papier wordt verwerkt in papierfabrieken die pulp en gerecycled hoogwaardig papier produceren. Meer informatie vindt u in onze gids De ecologische voetafdruk van uw bedrijf verminderen.

Ja, het is mogelijk om kranten in een papierversnipperaar te versnipperen. Maar er zijn ook vele andere manieren om kranten te recyclen. U kunt oude kranten in een afvalscheidingsbak thuis doen. Kranten composteren ook in een juist opgebouwde composthoop en voorzien in de benodigde koolstof voor het composteringsproces. Bekijk hoe vertrouwelijke vernietiging hand in hand gaat met recycling in onze gids voor Papier versnipperen en het milieu.

Nee, u hoeft geen paperclips te verwijderen voorafgaand aan het versnipperen. U hoeft de documenten alleen maar in de door ons verstrekte vergrendelde consoles te doen, dat is alles. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u iets moet verwijderen, geen paperclips, nietjes en zelfs geen papierklemmen. Onze papierversnipperaars kunnen dit aan.

Nee, dat hoeft niet. U hoeft de documenten alleen maar in de door ons verstrekte vergrendelde containers te doen, dat is alles. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u iets moet verwijderen, geen paperclips, nietjes of papierklemmen. Onze papierversnipperaars kunnen dit aan.

Shred-it biedt een groot scala serviceopties om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Voor bedrijven die te maken hebben met een overschot aan documenten of die diensten minder vaak nodig hebben, is onze eenmalige documentenvernietigingsdienst de beste manier voor het opruimen van kantoren. Maar de meest gebruikte diensten zijn wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, omdat veel klanten kiezen voor een regelmatige dienst om naleving van de AVG te waarborgen. Aarzel niet om contact op te nemen zodat ons salesteam u kan adviseren over de service die het best aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Nadat het papier veilig versnipperd is, wordt het veilig gerecycled. In dit proces wordt het versnipperde papier verwerkt en in balen gepersd, en vervolgens voor marktdoeleinden ingedeeld in twee categorieën - gesorteerd kantoorafval en gekleurd zwaar bedrukt. Gesorteerd kantoorafval wordt verzonden naar een tissuefabriek waar producten voor huishoudelijk en zakelijk gebruik worden geproduceerd. Gekleurd zwaar bedrukt papier wordt verzonden naar papierfabrieken die pulp en gerecycled hoogwaardig papier produceren.

Shred-it biedt diensten om allerlei opdrachten, klein of groot, uit te voeren. Onze klanten variëren van kleine kantoren tot grote multinationals. De oplossingen van Shred-it omvatten diensten die ontwikkeld zijn voor grote organisaties, zoals geconsolideerde facturering, een speciaal klantenserviceteam en gedetailleerde rapportage.

Bij Shred-it, bevelen we een Shred-it All-beleid aan. De enige manier om te garanderen dat vertrouwelijke documenten niet in de verkeerde handen vallen is om ze te vernietigen. Door een Shred-it All-beleid in te voeren, neemt u de verantwoordelijkheid van medewerkers weg, en elimineert u het risico van een datalek, in het bijzonder omdat menselijke fouten de meest voorkomende oorzaak van beveiligingslekken zijn.

Wanneer we uw op papier vastgelegde informatie in onze speciale vergrendelde consoles verzameld hebben, vervoeren we het papier beveiligd met onze GPS-getraceerde voertuigen naar een van onze 10 vestigingslocaties in het Verenigd Koninkrijk. Hier wordt uw papier veilig versnipperd en vervolgens gesorteerd in kantoorafval (SOW) of gekleurd zwaar bedrukt (CHL) en veilig gerecycled.