Wie we zijn

Shred-it is een Stericycle-oplossing die organisaties helpt de veiligheid en integriteit van privé- en vertrouwelijke informatie te handhaven. Als een van de grootste documentvernietigingsproviders ter wereld helpen we elke dag een gezondere en veiligere wereld voor iedereen, overal vorm te geven.

Een team van doelgerichte personen

Shred-it, een oplossing van Stericycle, is een business-to-business-dienstverlener en een van de grootste aanbieders van documentvernietiging ter wereld. Onze op naleving gebaseerde oplossingen helpen mensen, merken en het milieu te beschermen. Stericycle is van een kleine start-up in medisch afvalbeheer uitgegroeid tot een leider in een aantal steeds complexere en sterk gereguleerde arena's, en bedient zorgorganisaties en commerciële bedrijven van elke omvang.

Merkenfamilie

Via onze merkenfamilie bedienen we klanten in Noord-Amerika en Europa met oplossingen die beschermen wat belangrijk is. Onze klanten zijn afhankelijk van de gezondheid en veiligheid van hun werkplekken en gemeenschappen om te kunnen groeien en bloeien.

Vandaag de dag hebben veel organisaties te maken met een groot aantal strikte wettelijke richtlijnen en kwaliteitscontroles die van invloed zijn op de manier waarop ze zakendoen. Groot of klein, bedrijven kunnen het niet altijd alleen. Wij beschikken over de expertise en ervaring om gecompliceerde en essentiële diensten aan te nemen, zodat bedrijven hun zaken conform en veilig kunnen beheren.

Onze cultuur

Stericycle streeft voortdurend naar een omgeving die zowel een geweldige plek is om te werken als een plek waar mensen geweldige dingen tot stand kunnen brengen. We ontwikkelen de capaciteiten van onze teamleden om mensen toe te rusten om te slagen en om leiders te creëren op elk niveau.

Bevordering van diversiteit op de werkvloer

Stericycle is toegewijd aan het cultiveren van een diverse, rechtvaardige en inclusieve werkplek. We beloven actief een cultuur te stimuleren waarin alle ideeën worden verwelkomd, waar verschillende ervaringen en perspectieven worden gerespecteerd en waar werknemers zich op hun gemak voelen en complexe maatschappelijke kwesties durven te bespreken.

Stericycle is er trots op deel uit te maken van de CEO Action for Diversity & InclusionTM. Cindy J. Miller, President en Chief Executive Officer, heeft zich bij de coalitie aangesloten in navolging van meer dan 1.600 CEO's die hebben beloofd actie te ondernemen om diversiteit en inclusie op de werkplek te bevorderen.

Maak carrière bij Stericycle

Ontdek mogelijkheden om een veiligere wereld te creëren voor iedereen, overal, elke dag.