Datavernietiging en veilige papierversnippering

Met de breedte van Shred-it informatiebeveiligingsdiensten wordt uw organisatie beschermd tegen de risico's van een fysieke informatielek.

Een informatielek kan u miljoenen kosten. Bescherm uw bedrijf.

Shred-it heeft een reeks shredderservices die veilige papierverwijdering en vernietiging van harde schijven omvatten om te voldoen aan uw dagelijkse of incidentele behoeften om ongewenste of verouderde vertrouwelijke informatie veilig te verwijderen. Dus als u uw vertrouwelijke kantoorafval veilig wilt afvoeren, kijk dan eens naar wat wij hieronder aanbieden.

Handel nu en kies de service die bij u past

Het Shred-it-voordeel: Toonaangevend in veilige documentvernietiging

Shred-it beschermt de informatie van organisaties voor hun mensen, klanten en merken. Met meer dan 30 jaar ervaring helpt onze primaire focus op documentbeveiliging ervoor te zorgen dat uw vertrouwelijke informatie vertrouwelijk blijft. Wij bieden vernietigingsdiensten voor papier, harde schijven en speciale items.

Servicebetrouwbaarheid

Met onze omvangrijke vloot van versnipperaars zijn we overal waar u ons nodig hebt. 

Beveiligingsexpertise

Shred-it is lid van i-SIGMA en houdt zich aan de strenge beveiligingspraktijken en -procedures die zijn vastgesteld door de International Secure Information Governance & Management AssociationTM (i-SIGMA®). Wij beschermen uw informatie. 

Klantenervaring

Onze klanten vertrouwen op ons brede scala aan oplossingen, onze wereldwijde schaal en ons ongeëvenaarde netwerk om te beschermen wat belangrijk is. We zijn 100% toegewijd aan klantenbescherming en klanttevredenheid.

Eenmalige versnipperservice: hoe het werkt

STAP 1

Ontvang een offerte op maat voor de diensten die u nodig hebt.

STAP 2

Kies wanneer en waar u uw service wilt laten uitvoeren.

STAP 3

We komen op de geplande datum langs, verzamelen uw vertrouwelijke informatie en vernietigen deze op veilige wijze.

STAP 4

Alle services worden geleverd met een vernietigingscertificaat voor uw administratie. Al het vernietigde papier wordt 100% veilig gerecycled.