Archiefvernietiging

Wij helpen u bij uw archiefvernietiging, beveiligd en betrouwbaar. Dit kan bij ons gebeuren, of bij u op locatie.

Archief vernietigen voor bedrijven

  • Het voorkomt de kans op fraude en diefstal van uw vertrouwelijke informatie.
  • Het is het behoud van uw goede bedrijfsreputatie.
  • Het behoedt u tegen betalen van flinke boetes als u niet aan de regelgeving voldoet.
  • Wacht daarom niet te lang en ga op zoek naar een professionele gecertificeerde partner die u kan adviseren over, en ook helpt bij het vernietigen van uw archieven.
  • Kies uit archiefvernietiging eenmalig of regelmatige papier en archiefvernietiging

Wacht daarom niet te lang en ga op zoek naar een professionele gecertificeerde partner die u kan adviseren over, en ook helpt bij het vernietigen van uw archieven.

Archief vernietigen bij u op locatie

Wij helpen u graag tijdens het proces van vertrouwelijk en veilig vernietigen van uw archief. Dit kan bij ons gebeuren, maar ook bij u op locatie. Gemakkelijk, snel en veilig voor uw eigen deur. Alle vestigingen van Shred-it wereldwijd zijn lid van de i-SIGMA om veilig vernietiging van al u document te garanderen.

Voorkom identiteitsdiefstal, vernietig en recycle uw archief

Er zijn altijd kwaadwillenden die al met een paar van uw vertrouwelijk archiefdocumenten uw bedrijf flinke schade kunnen toebrengen; papieren met bankrekeningnummers en andere officiële documenten moeten daarom altijd zorgvuldig vernietigd worden. U kunt dit eenmalig doen of op regelmatige basis.

Het recyclen van uw papieren en elektronische archief is voor ons heel belangrijk: na het versnipperings- en vernietigingsproces wordt alles gerecycled. Zo beschermen wij niet alleen uw reputatie maar ook uw omgeving en het milieu.

Ontvang de vernietigingscertificaat van Shred-it.

Om uw kostbare archiefgegevens te beschermen maken wij gebruik van strenge veiligheidsmaatregelen. Er komt nooit leesbare data van onze klanten, op papier of digitaal, in handen van derden. U ontvangt een vernietigingscertificaat na elke archiefvernietiging. Vertrouwelijk vernietigen doet u via Shred-it.

Vraag een offerte aan

Eenmalige versnipperservice: hoe het werkt

STAP 1

Ontvang een offerte op maat voor de diensten die u nodig hebt.

STAP 2

Kies wanneer en waar u uw service wilt laten uitvoeren.

STAP 3

We komen op de geplande datum langs, verzamelen uw vertrouwelijke informatie en vernietigen deze op veilige wijze.

STAP 4

Alle services worden geleverd met een vernietigingscertificaat voor uw administratie. Al het vernietigde papier wordt 100% veilig gerecycled.

Het Shred-it-voordeel: Toonaangevend in veilige documentvernietiging

Shred-it beschermt de informatie van organisaties voor hun mensen, klanten en merken. Met meer dan 30 jaar ervaring helpt onze primaire focus op documentbeveiliging ervoor te zorgen dat uw vertrouwelijke informatie vertrouwelijk blijft. Wij bieden vernietigingsdiensten voor papier, harde schijven en speciale items.

Servicebetrouwbaarheid

Met onze omvangrijke vloot van versnipperaars zijn we overal waar u ons nodig hebt. 

Beveiligingsexpertise

Shred-it is lid van i-SIGMA en houdt zich aan de strenge beveiligingspraktijken en -procedures die zijn vastgesteld door de International Secure Information Governance & Management AssociationTM (i-SIGMA®). Wij beschermen uw informatie. 

Klantenervaring

Onze klanten vertrouwen op ons brede scala aan oplossingen, onze wereldwijde schaal en ons ongeëvenaarde netwerk om te beschermen wat belangrijk is. We zijn 100% toegewijd aan klantenbescherming en klanttevredenheid.

Handel nu en kies de service die bij u past