Archiefvernietiging belangrijk voor u?

  •  Heeft u een papieren archief dat vertrouwelijke informatie bevat?
  • Staat het in de weg en moet het vertrouwelijk vernietigd worden?
  • Zoekt u een gecertificeerde partner die dit voor u kan doen?
  • Zodat uw gevoelige bedrijfsgegevens niet op straat komen te liggen?

Snel een afspraak?

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak. Bel ons op 0800 0114 of vul het formulier in aan de rechterkant van de pagina.

Gecertificeerde archiefvernietiging bij u op locatie

Shred-it vernietigt vertrouwelijk en veilig uw archieven. Dit kan bij ons gebeuren, maar ook bij u op locatie. Gemakkelijk, snel en veilig voor uw eigen deur. Wij zijn de enige serviceprovider met wereldwijde NAID triple A-certificering. Dit is de hoogst haalbare certificering op gebied van vernietiging van archief en papieren documenten.

Archiefvernietiging voorkomt identiteitsdiefstal

Kwaadwillenden kunnen met al een paar van uw documenten het bedrijf flinke schade toebrengen; Vooral documenten met bankrekeningnummers en andere officiƫle documenten moeten daarom altijd zorgvuldig vernietigd worden.

U ontvangt een certificaat van vernietiging

Shred-it maakt gebruik van strenge veiligheidsmaatregelen om uw kostbare data te beschermen. Er komt nooit leesbare data van onze klanten, op papier of digitaal, in handen van derden. Of het om archief, documenten, USB-sticks of harde schijven gaat, zorgvuldige gegevensvernietiging is onze specialiteit. U ontvangt een certificaat van vernietiging, zodat u zeker bent dat uw gegevens nooit leesbaar op straat terecht komen. Vertrouwelijk vernietigen van uw archief doet u via Shred-it!

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

×