Algemene archiefvernietiging

  • Het voorkomt de kans op fraude en diefstal van uw vertrouwelijke informatie.
  • Het is het behoud van uw goede bedrijfsreputatie.
  • Het behoedt u tegen betalen van flinke boetes als u niet aan de regelgeving voldoet.
  • Wacht daarom niet te lang en ga op zoek naar een professionele gecertificeerde partner die u kan adviseren over, en ook helpt bij het vernietigen van uw archieven.

Wacht daarom niet te lang en ga op zoek naar een professionele gecertificeerde partner die u kan adviseren over, en ook helpt bij het vernietigen van uw archieven.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Archiefvernietiging bij u op locatie

Wij helpen u graag tijdens het proces van vertrouwelijk en veilig vernietigen van uw archief. Dit kan bij ons gebeuren, maar ook bij u op locatie. Gemakkelijk, snel en veilig voor uw eigen deur. Alle vestigingen van Shred-it wereldwijd zijn lid van de NAID om veilig vernietiging van al u document te garanderen.

Voorkom identiteitsdiefstal, vernietig en recycle uw archief

Er zijn altijd kwaadwillenden die al met een paar van uw vertrouwelijk archiefdocumenten uw bedrijf flinke schade kunnen toebrengen; papieren met bankrekeningnummers en andere officiële documenten moeten daarom altijd zorgvuldig vernietigd worden. U kunt dit eenmalig doen of op regelmatige basis.

Het recyclen van uw papieren en elektronische archief is voor ons heel belangrijk: na het versnipperings- en vernietigingsproces wordt alles gerecycled. Zo beschermen wij niet alleen uw reputatie maar ook uw omgeving en het milieu.

Ontvang de vernietigingscertificaat van Shred-it.

Om uw kostbare archiefgegevens te beschermen maken wij gebruik van strenge veiligheidsmaatregelen. Er komt nooit leesbare data van onze klanten, op papier of digitaal, in handen van derden. U ontvangt een vernietigingscertificaat na elke archiefvernietiging. Vertrouwelijk vernietigen doet u via Shred-it!

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Selecteer Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×