Algemene archiefvernietiging

  • Het voorkomt de kans op fraude en diefstal van uw vertrouwelijke informatie.
  • Het is het behoud van uw goede bedrijfsreputatie.
  • Het behoedt u tegen betalen van flinke boetes als u niet aan de regelgeving voldoet.
  • Wacht daarom niet te lang en ga op zoek naar een professionele gecertificeerde partner die u kan adviseren over, en ook helpt bij het vernietigen van uw archieven.

Wacht daarom niet te lang en ga op zoek naar een professionele gecertificeerde partner die u kan adviseren over, en ook helpt bij het vernietigen van uw archieven.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Archiefvernietiging bij u op locatie

Wij helpen u graag tijdens het proces van vertrouwelijk en veilig vernietigen van uw archief. Dit kan bij ons gebeuren, maar ook bij u op locatie. Gemakkelijk, snel en veilig voor uw eigen deur. Shred-it is de enige serviceprovider met wereldwijde NAID triple A-certificering. Dit is de hoogst haalbare certificering op gebied van archiefvernietiging.

Voorkom identiteitsdiefstal, vernietig en recycle uw archief

Er zijn altijd kwaadwillenden die al met een paar van uw vertrouwelijk archiefdocumenten uw bedrijf flinke schade kunnen toebrengen; papieren met bankrekeningnummers en andere officiƫle documenten moeten daarom altijd zorgvuldig vernietigd worden. U kunt dit eenmalig doen of op regelmatige basis.

Het recyclen van uw papieren en elektronische archief is voor ons heel belangrijk: na het versnipperings- en vernietigingsproces wordt alles gerecycled. Zo beschermen wij niet alleen uw reputatie maar ook uw omgeving en het milieu.

Ontvang de vernietigingscertificaat van Shred-it.

Om uw kostbare archiefgegevens te beschermen maken wij gebruik van strenge veiligheidsmaatregelen. Er komt nooit leesbare data van onze klanten, op papier of digitaal, in handen van derden. U ontvangt een vernietigingscertificaat na elke archiefvernietiging. Vertrouwelijk vernietigen doet u via Shred-it!

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Selecteer Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×