Beveiligd recyclen is een must

Waarom papiersnippers recyclen?

Papier recyclen is een belangrijk element in de duurzaamheidsstrategie van de meeste bedrijven. Wanneer het op de juiste manier gebeurt, helpt u bovendien niet alleen het milieu, maar ook de veiligheid van uw onderneming.

Een ton gerecycled papier kan heel wat voordelen voor het milieu betekenen, zoals minder koolstofuitstoot, minder gekapte bomen en een lager waterverbruik, wat u een enorme energiebesparing oplevert.

Beveiligd papier recyclen.

De afgelopen jaren hebben de inspanningen op het vlak van papierrecycling al vruchten afgeworpen. Toch is er nog ruimte voor verbetering als het gaat om de beveiliging van de informatie die gerecycled wordt.

Informatiebeveiliging speelt een alsmaar grotere rol in onze omgang met papier. De meeste ondernemingen hebben nog heel wat werk voor de boeg en moeten nadenken over de manier waarop ze met papieren documenten omgaan.

Dit is hoe wij uw recyclingproces beveiligen

Elk jaar kunnen onze klanten die regelmatig van onze diensten gebruik maken een certificaat ontvangen waarin het aantal bomen staat vermeld dat ze hebben gered. Volgens onze berekeningen wordt per twee consoles versnipperd en gerecycled papier een boom gered.

Onze zeven stappen om beveiligd te recyclen:

  1. Vertrouwelijke documenten worden in een beveiligde, vergrendelde console gegooid.
  2. De consoles worden regelmatig leeggemaakt door opgeleide en gescreende informatiebeveiligingsprofessionals en alle vertrouwelijke documenten worden vernietigd.
  3. Elke klant ontvangt een certificaat van vernietiging.
  4. Het versnipperde papier wordt gebundeld en naar een papierfabriek getransporteerd om te worden gerecycled.
  5. Wanneer de vezels van het versnipperde papier worden gescheiden, wordt pulp verkregen.
  6. De pulp wordt verder gefilterd om onzuiverheden te verwijderen en om de pulp voor te bereiden zodat de inkt kan worden verwijderd.
  7. De gerecyclede pulp wordt vermengd met verse pulp om nieuwe papierproducten te maken.

Download de pdf over ons beveiligd recyclingproces

Wij garanderen dat alles op een beveiligde manier wordt gerecycled

Het zijn niet alleen vertrouwelijke papieren documenten die op een beveiligde manier moeten worden vernietigd en gerecycled. Ook harde schijven en andere elektronische media die worden gebruikt voor gegevensopslag zouden op uw lijst met te vernietigen informatiedragers moeten staan. Wij zorgen ervoor dat alle vernietigde harde schijven op een beveiligde manier wordt gerecycled.

Meer informatie over onze diensten of een gratis offerte?

Wilt u meer informatie over het veilig versnipperen van uw vertrouwelijke gegevens? Shred-it biedt zowel regelmatige vernietigingsdiensten als vernietigingsdiensten op aanvraag aan voor documenten, archieven, harde schijven en elektronische media. 100% gerecycled. Neem contact met ons op voor een gratis offerte. Shred-it helpt u bij de beveiliging van uw werkomgeving.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Selecteer Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×