Wij beschermen
wat belangrijk is.

Archiefvernietiging in Breda

Shred-it Breda

Providing services to Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout, Haagse Beemden and everywhere in between.

Archiefvernietiging in Breda

Veilig en ervaren

  • Zoekt u een partner in documentvernietiging?
  • In de omgeving van Breda?
  • Of bent u op zoek naar een bedrijf dat veilig uw harde schijven en andere digitale datadragers vernietigt?
  • Vertrouw dan op Shred-it: de internationale marktleider in documentvernietigingsdiensten
Als onderneming bent u verplicht de vertrouwelijke gegevens van uzelf, uw werknemers en uw klanten te beschermen. Het veilig vernietigen van documenten en digitale datadragers is daarbij essentieel. Shred-it helpt u met uw gevoelige informatie dankzij onze waterdichte procedures. Wij vernietigen snel, efficiënt en veilig uw gevoelige informatie en volgen daarbij de nationale wetgeving op het gebied van databescherming. Wij helpen elk bedrijf: van een ZZP’er in Etten-Leur tot een industrieel bedrijf op bedrijventerrein de Haagse Beemden.

Vernietigingsdiensten in de omgeving van Breda

Shred-it biedt unieke services waarbij zekerheid en informatiebeveiliging voorop staan in de hele omgeving van Breda. Zo vernietigen wij op verzoek eenmalig documenten, maar kunnen we ook wekelijks of maandelijks langskomen. Of u nu in Prinsenbeek of Oosterhout zit, verschillende opties zijn mogelijk. Shred-it levert op maat gemaakte oplossing voor elke branche en situatie. Wij hebben onder andere veel ervaring met het veilig vernietigen van vertrouwelijke informatie als medische dossiers, facturen en contracten en verouderde computers.

Wij beschermen wat belangrijk is

Papiervernietiging

Als wereldleider in beveiligde papier- en dossiervernietiging, laten wij u graag zien hoe u met ons uw klanten, werknemers en bedrijf kunt beschermen.

Archiefvernietiging

Wij helpen u bij uw archiefvernietiging, beveiligd en betrouwbaar. Dit kan bij ons gebeuren, of bij u op locatie. Voorkom datalekken en fraude.

Harde schijf vernietiging

Bewaar geen overtollige harde schijven en alleen wissen is niet voldoende, dat kan u miljoenen kosten. Laat uw elektronische data beveiligd vernietigen.

Waarom Shred-it voor uw documentvernietiging:

Shred-it is de wereldleider op het gebied van informatiebeveiligingsservices; met het leveren van onze diensten waarborgen we de veiligheid en integriteit van de vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Wij zijn een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Stericycle en zijn actief in 170 markten over 18 landen wereldwijd. We bedienen meer dan 400.000 internationale, nationale en lokale bedrijven.

Shred-it heeft jarenlange ervaring met klanten in de regio Breda en de Nederlandse wetgeving. Wij combineren onze internationale kennis met de normen en wetten die lokaal worden gehanteerd. Onze geïntegreerde diensten en pakketten – inclusief documentvernietiging, hardeschijfvernietiging en bescherming van uw werkomgeving, volgens ons Secure Chain of Custody principe – zijn ontworpen om uw werkplek elke dag te beveiligen. Uw omzet, uw reputatie, uw mensen en uw succes kunnen hier op vertrouwen.
 

Afspraak maken

Bent u gevestigd in of rondom Breda en geïnteresseerd in een van onze diensten? Vul ons formulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.
 

Met 25 jaar ervaring zijn wij de beste keuze om uw informatie te beveiligen in de omgeving van Breda.

Shred-it helpt uw bedrijf te beveiligen.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

×