Wij beschermen
wat belangrijk is.

Archiefvernietiging in Eindhoven

Shred-it Eindhoven

Providing services to Helmond, Geldrop-Mierlo, Valkenswaard, Best, Nuenen and everywhere in between.

Archiefvernietiging in Eindhoven

Veilig en ervaren

  • Heeft u papieren documenten en archieven die gevoelige bedrijfsinformatie bevatten?
  • Wilt u deze vertrouwelijke informatie beschermen tegen diefstal en fraude?
  • Zoekt u een gecertificeerde partner die dit voor u kan doen?
  • Shred-it levert u een 100% veilige service op maat.
Shred-it helpt uw organisatie graag met het beschermen van uw vertrouwelijke documenten, harde schijven en andere belangrijke data door deze op een veilige manier te vernietigen. We werken al jarenlang voor grote en kleine bedrijven in Eindhoven en omgeving. Of u nou werkt bij een technologiebedrijf of bij een groot internationaal bedrijf in ‘de slimste regio ter wereld’, Shred-it helpt u graag met het veilig vernietigen van uw belangrijke documenten en harde schijven bij uw locatie in Eindhoven. Ook in omliggende gebieden zoals Helmond of Nuenen, helpen wij bedrijven met het beschermen van archieven en belangrijke informatie. We verzorgen de archief- en documentvernietiging voor productiebedrijven tot organisaties in de toerisme, techniek en industrie in omliggende gebieden van Eindhoven, zoals Geldrop-Mierlo, Best en Valkenswaard.

Vernietiging bij u op locatie in de regio Eindhoven

Onze mobiele shredderwagens maken snel onleesbare pulp van uw archieven, zonder dat deze uw bedrijfsterrein hoeft te verlaten. Wij garanderen hiermee 100% veiligheid. Tevens ontvangt u een certificaat van vernietiging, als bewijs van een betrouwbare oplossing voor uw documenten en archieven. Shred-it kan uw documentatie veilig vernietigen bij u op locatie, of bij een van onze vestigingen.

Wij beschermen wat belangrijk is

Waarom Shred-it voor uw documentvernietiging:

Shred-it is de wereldleider op het gebied van informatiebeveiligingsservices; met het leveren van onze diensten waarborgen we de veiligheid en integriteit van de vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Wij zijn een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Stericycle en zijn actief in 170 markten over 18 landen wereldwijd. We bedienen meer dan 400.000 internationale, nationale en lokale bedrijven.

Shred-it heeft jarenlange ervaring met klanten in de regio Eindhoven en de Nederlandse wetgeving. Wij combineren onze internationale kennis met de normen en wetten die lokaal worden gehanteerd. Onze ge├»ntegreerde diensten en pakketten – inclusief documentvernietiging, hardeschijfvernietiging en bescherming van uw werkomgeving, volgens ons Secure Chain of Custody principe – zijn ontworpen om uw werkplek elke dag te beveiligen. Uw omzet, uw reputatie, uw mensen en uw succes kunnen hier op vertrouwen.
 

Afspraak maken

Bent u gevestigd in of rondom Eindhoven en ge├»nteresseerd in een van onze diensten? Vul ons formulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.
 

Met 25 jaar ervaring zijn wij de beste keuze om uw informatie te beveiligen in de omgeving van Eindhoven.

Shred-it helpt uw bedrijf te beveiligen.
 

Papier- en archiefversnippering

Veilige papier- en archiefvernietiging van de leider in informatiebeveiliging.
 

Hardeschijf- en mediavernietiging

Alleen fysieke vernietiging van digitale media garandeert dat vertrouwelijke informatie daadwerkelijk vertrouwelijk blijft.

Speciale versnippering

Van uniformen tot identiteitskaarten, alle informatie kan worden vernietigd ongeacht de locatie ervan.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Selecteer Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×