Wij beschermen
wat belangrijk is.

Veilig documenten en harde schijven versnipperen in Groningen

Shred-it Groningen

Providing services to Haren, Hoogezand, Leek, Zuidhorn, Korrewegwijk, Hoogkerk, Roden and everywhere in between.

Veilig documenten en harde schijven versnipperen in Groningen

Veilig en ervaren

  • Heeft u papieren documenten en archieven die gevoelige bedrijfsinformatie bevatten?
  • Wilt u deze vertrouwelijke informatie beschermen tegen diefstal en fraude?
  • Zoekt u een partner in de regio Groningen die dit voor u kan doen?
  • Shred-it levert u een 100% veilige service op maat
Maak van informatiebeveiliging een prioriteit, zodat u geen onnodige boetes hoeft te betalen en u geen inkomsten misloopt. Hiermee voldoet u ook gelijk aan de wetgeving van Nederland, die steeds meer aangescherpt wordt. U beschermt hiermee niet alleen uw organisatie, maar ook uw werknemers, klanten en uw inkomsten. Shred-it helpt u graag met het beschermen van uw reputatie en winst door het vernietigen van uw vertrouwelijke documenten, archieven en harde schijven. We stemmen onze diensten af op de specifieke wensen van onze verschillende klanten en zorgen ervoor dat we altijd de strengste veiligheidsmaatregelen hanteren. Midden in Groningen voor Stadjers, maar ook in de rest van de provincie!

Vertrouwelijke documenten en archieven vernietigen in provincie Groningen

Wij staan graag voor uw bedrijf in Groningen klaar, van archiefvernietiging voor de Suiker Unie, tot documentvernietiging voor grote ICT-organisaties in de provincie Groningen, zoals Haren, Hoogezand en Leek. Ook voor vernietiging van harde schijven voor uw bedrijf in de Korrewegwijk, Hoogkerk of Roden kunt u terecht bij Shred-it. U kunt kiezen voor eenmalige diensten, of regelmatig ingeplande bescherming door onze Shred-it medewerkers. Voor ons is het geen enkel probleem om documenten, archieven en harde schijven bij u op locatie te vernietigen.

Wij beschermen wat belangrijk is.

Waarom Shred-it voor uw documentvernietiging:

Shred-it is de wereldleider op het gebied van informatiebeveiligingsservices; met het leveren van onze diensten waarborgen we de veiligheid en integriteit van de vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Wij zijn een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Stericycle en zijn actief in 170 markten over 18 landen wereldwijd. We bedienen meer dan 400.000 internationale, nationale en lokale bedrijven.

Shred-it heeft jarenlange ervaring met klanten in de regio Groningen en de Nederlandse wetgeving. Wij combineren onze internationale kennis met de normen en wetten die lokaal worden gehanteerd. Onze ge├»ntegreerde diensten en pakketten – inclusief documentvernietiging, hardeschijfvernietiging en bescherming van uw werkomgeving, volgens ons Secure Chain of Custody principe – zijn ontworpen om uw werkplek elke dag te beveiligen. Uw omzet, uw reputatie, uw mensen en uw succes kunnen hier op vertrouwen.
 

Afspraak maken

Bent u gevestigd in of rondom Groningen en ge├»nteresseerd in een van onze diensten? Vul ons formulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers  zal dan contact met u opnemen.

Met 25 jaar ervaring zijn wij de beste keuze om uw informatie te beveiligen in de omgeving van Groningen.

Shred-it helpt uw bedrijf te beveiligen.

Papier- en archiefversnippering

Veilige papier- en archiefvernietiging van de leider in informatiebeveiliging.
 

Hardeschijf- en mediavernietiging

Alleen fysieke vernietiging van digitale media garandeert dat vertrouwelijke informatie daadwerkelijk vertrouwelijk blijft.

Speciale versnippering

Van uniformen tot identiteitskaarten, alle informatie kan worden vernietigd ongeacht de locatie ervan.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Selecteer Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×