Wij beschermen
wat belangrijk is.

Vernietiging van dossiers en harde schijven in Rotterdam

Shred-it Rotterdam

Vernietiging van dossiers en harde schijven in Rotterdam

Shredderen is pas het begin...

Van Vlaardingen tot Schiedam van Capelle aan den IJssel tot Dordrecht van Spijkenisse tot Poortugaal, het geïntegreerde aanbod van Shred-it Rotterdam bestaat uit producten en diensten en reikt van dossiervernietiging via hardeschijfvernietiging tot uitgebreide projecten voor werkplekbeveiliging. Ons aanbod garandeert informatiebeveiliging voor de gehele controleketen. Wij beschermen dat wat er werkelijk toe doet. Iedere dag. Uw winst, uw goede naam en uw succes hangen ervan af!
 
Wij beschermen wat belangrijk is

Vernietiging van documenten

Als wereldleider in beveiligde documentvernietigingsdiensten, willen wij u graag laten zien hoe wij uw klanten, uw werknemers en uw bedrijf beschermen.

Archiefvernietiging

Shred-it vernietigt uw archieven veilig en betrouwbaar. Dit kan bij ons gebeuren, maar ook bij u op locatie. Gemakkelijk, snel en veilig

Vernietiging van harde schijven

Overbodige harde schijven bewaren of simpelweg wissen, zou u bij een datalek miljoenen kunnen kosten. Laat door ons uw elektronische gegevens op een beveiligde manier vernietigen.

Waarom Shred-it voor uw documentvernietiging:

Shred-it is de wereldleider op het gebied van informatiebeveiligingsservices; met het leveren van onze diensten waarborgen we de veiligheid en integriteit van de vertrouwelijke gegevens van onze klanten. Wij zijn een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Stericycle en zijn actief in 170 markten over 18 landen wereldwijd. We bedienen meer dan 400.000 internationale, nationale en lokale bedrijven.

Shred-it heeft jarenlange ervaring met klanten in de regio Rotterdam en de Nederlandse wetgeving. Wij combineren onze internationale kennis met de normen en wetten die lokaal worden gehanteerd. Onze geïntegreerde diensten en pakketten – inclusief documentvernietiging, hardeschijfvernietiging en bescherming van uw werkomgeving, volgens ons Secure Chain of Custody principe – zijn ontworpen om uw werkplek elke dag te beveiligen. Uw omzet, uw reputatie, uw mensen en uw succes kunnen hier op vertrouwen.
 

Afspraak maken

Bent u gevestigd in of rondom Rotterdam en geïnteresseerd in een van onze diensten? Vul ons formulier in voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.
 

Met 25 jaar ervaring zijn wij de beste keuze om uw informatie te beveiligen in de omgeving van Rotterdam.

Shred-it helpt uw bedrijf te beveiligen.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

×