Shred-it Nederland uitgeroepen tot beste in de branche

Posted: juli 14, 2016

Noordwijkerhout, 13 juli 2016 - Het informatiebeveiligingsbedrijf Shred-it Nederland, heeft de vernietigings- en recycling award ontvangen van het Nationale Business Succes Award Instituut. Deze award erkent succesvolle bedrijven die niet alleen marktleider zijn maar ook opvallen vanwege hun onderscheidende en innovatieve bedrijfsmodel.
 
Bob Slikkerveer, Vestigings Directeur Nederland: “We zijn enorm blij met deze award. Met behulp van veilige werkplekoplossingen en advies werkt het Shred-it team iedere dag gepassioneerd aan het verbeteren van informatiebeveiliging voor klanten. Het is geweldig om te zien dat deze passie en gedrevenheid wordt erkend en bekroond met een Nationale Business Succes Award”.

Shred-it Nederland, onderdeel van het wereldwijde Shred-it merk, helpt Nederlandse bedrijven bij het beschermen van informatie en data. Dankzij de “Altijd Veilige Werkplek” blijven bedrijfsgevoelige documenten en gegevens over medewerkers en klanten vertrouwelijk. Naast het vernietigen van papieren documenten en harde schijven, adviseert en helpt Shred-it bedrijven om hun reputatie te beschermen.

Het Business Succes Award Instituut selecteert uit alle branchewinnaars de vijf beste bedrijven. Vervolgens zal het publiek door middel van een stemming nog eens vijf bedrijven naar de uiteindelijke award uitreiking sturen. De uitreiking zal in februari 2017 op RTL 7 worden uitgezonden.
 
-EINDE-
 
Voor verdere informatie neemt u contact op met:
 
Bob Slikkerveer
Vestigings Directeur – Nederland
Phone: +31 (0)71 521 50 70  
Email: bob.slikkerveer@shredit.com
 
Over Shred-it
 
Shred-it is wereldmarktleider in informatiebeveiliging en levert informatievernietigingsdiensten die de veiligheid en integriteit verzekeren van gevoelige bedrijfsinformatie van onze klanten. Als volledige dochteronderneming van de Amerikaanse organisatie Stericycle, opereert Shred-it vanuit 170 vestigingen in 18 landen en bedient meer dan 400.000 internationale en lokale bedrijven wereldwijd. Voor meer informatie bezoekt u www.shredit.nl

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Selecteer Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×