Veelgestelde vragen

Nemen jullie alleen grote klussen aan?

Shred-it aanvaardt alle klussen, groot of klein. Onze klanten variëren van kleine kantoren tot grote organisaties. Vraag u dichtsbijzijnde Shred-it locatie voor meer informatie.

 

Welke materialen kunnen jullie vernietigen?

We versnipperen zo ongeveer alles, maar het merendeel blijft papier.  In plaats van strip-cut shredders maken wij gebruik van cross cut shredding technologie, dat papier tot kleine, confietti-achtige stukjes reduceert. Op basis van uw wensen en behoeften, kunnen we de grootte daarvan aanpassen tot een nog kleinere snipper. Bovendien is er geen mogelijkheid om het vernietigde papier te reconstureren; omdat deze confettie meteen vermengd met eerder vernietigd papier.

Onze unieke shredder apparaten kunnen ook andere materialen vernietigen, zoals stof, plastic, elektronica en metaal. Dat betekent dus ook cd’s, harde schijven, videobanden, dvd’s en zelfs casino fiches. Heeft u vragen over welke materialen u kunt laten vernietigen? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier. Wij reageren binnen een werkdag!

 

Moet ik het papier vooraf sorteren?

Dat is niet nodig! Wij sorteren uw papier ook niet. Het enige wat u hoeft te doen, is het papier deponeren in de door ons geleverde containers. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over andere materialen als nietjes, mappen en paperclips. Daar kunnen onze schredder apparaten mee omgaan.


 

Wat kan ik doen als onze container vol is ver voor de geplande ophaaldatum?

Als de Shred-it ophaalcontainer te snel vol raakt, bel ons dan gewoon even op. We regelen dan een extra ophaalmoment. Gebeurt het vaker, dan kunnen we u voorzien van extra containers of komt de ophaaldienst vaker langs.


 

Hoe vaak wordt jullie personeel getraind?

Onze werknemers krijgen een gedegen opleiding speciaal gericht op informatiebeveiliging. We zorgen dat deze trainingen altijd up-to-date zijn en dat onze werknemers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ons personeel krijgt ook klassikale lessen en praktijktraining, zodat u de beste service krijgt.


 

Risicoanalyse: waarom is het zo belangrijk en wat heb ik er aan?

Een risicoanalyse, uitgevoerd door een van onze specialisten, maakt inzichtelijk hoe veilig uw vertrouwelijke data is, welke vernietigingsoptie het beste voor uw bedrijf is en waar risiscopunten liggen.

Hoe werkt een risicoanalyse? Een gescreende en juist opgeleide security specialist bezoekt uw bedrijf en zal de risicopunten binnen uw organisatie herkennen en deze verwerken in een analyse. Zowel het interne traject als het externe traject van uw vertrouwelijke documenten wordt in kaart gebracht. Van de bron tot en met recycling. Na het in kaart brengen van de risicopunten binnen uw organisatie zal Shred-it u adviseren en begeleiden deze uit te sluiten. Daarna worden containers geplaatst waarin uw personeel papier dat vernietigd kan worden, kan stoppen. Deze containers kunnen op elke afdeling staan, zoals HR en de financiele administratie. U kunt ook kiezen voor de Shred-all optie, waarbij al het papieren afval van uw organisatie wordt vernietigd.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een risicoanalyse.

 

Wat gebeurt er met het papier na vernietiging?

Alle snippers worden gebundeld en gerecycled tot nieuwe papieren producten.


 

Vernietigen jullie ook documenten bij mensen thuis?

Shred-it vindt het belangrijk dat alle vetrouwelijke data veilig blijft. Of dit nu informatie van uw organisatie is of uw privézaken. De ideale oplossing voor u hangt af van het materiaal dat u vernietigd wilt hebben.

Wilt u weten of de Shred-it locatie bij u in de buurt deze service levert? Neem dan contact Met ons op.


 

Wat doet Shred-it voor het milieu?

Shred-it is een milieubewust bedrijf dat recycling zeer serieus neemt. Bekijk de video hieronder en kom meer te weten over hoe bewust wij omgaan met het milieu.


 

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of bel ons op nummer 0800 0114 om uw bedrijf vandaag nog te beveiligen!

Selecteer Service
Bedrijfsgegevens

Uw gegevens

Aanvullende gegevens

×